Pravila foruma

  avatar
  phr.

  Posts : 272
  Join date : 2010-07-12

  Pravila foruma Empty Pravila foruma

  Post by phr. on Mon Jul 12, 2010 9:25 am

  Dok administratori i urednici ovog foruma nastoje da pregledaju bilo koji dostupni materijal što je brže moguće, nemoguće je pregledati svaku poruku. Prema tome, na Vama je da znate da sve poruke poslate na ove forume iskazuju stavove i opredeljenja autora, nikako administratora, urednika ili ostalih članova foruma (osim, naravno, ako je poruka poslata lično od ovih ljudi).

  Slažete se da nećete slati nikakve pogrdne, nepristojne, vulgarne, klevetičke, odvratne, preteće, seksualno-orjentisane poruke ili bilo kakav materijal koji može narušiti bilo koje od korisničkih pravila. Postupajući drugačije, možete biti odmah i trajno isključeni (i Vaš internet provajder će biti obavešten). IP adrese svih poruka su sačuvane za pomoć u slucaju prekršaja ovih uslova. Slažete se da administratori i urednici ovog foruma imaju pravo da obrišu, izmene, pomere ili zatvore svaku temu u svako doba ako to smatraju potrebnim. Kao korisnik slažete se sa svim informacijama koje ste prethodno uneli i one ce biti sačuvane u bazi podataka. Sami ste odgovorni za sadržaj poruka poslatih na ovaj forum. Administratori i urednici nisu odgovorni u slučaju hakerskih napada i/ili drugih neprilika zbog slanja određenih poruka, koje su naudile vašoj internet bezbednosti.

  Ovaj forum koristi kolačiće (cookies) da bi sačuvao informacije na Vašem kompjuteru. Ovi cookies fajlovi ne sadrže ni jednu od informacija koju ste ubacili boravkom na forumu, oni služe samo da upotpune bolji izgled strane. Vaša email adresa se koristi samo za potvrdu vaših podataka, registracije i šifre.

   Current date/time is Fri Apr 19, 2019 8:41 am